100

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Prisbordet

Atea Norrköpings Stadslopp satsar på ett dyrbart prisbord både till elitlöparna och motionärerna. Alla ska ha chansen att vinna något fint, roligt och hälsosamt. De utlottade priserna har du lika stor chans att vinna oavsett om du deltar på 5 km eller 10 km, går, joggar eller springer. 2021 kommer vi också att ha priser som enbart tillfaller deltagarna som anmäler sig till lagtävlingen. Prispengar betalas ut som träningsbidrag till den klubb den aktive representerar.

 

Prispengarna:

 

Herrar (10 km):
1) 5 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
2) 3 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).
3) 2 000 kronor (sponsras av Månsson Rör&Värmepumpar AB).

4) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
Damer (10 km):

1) 5 000 kronor (sponsras av Medley).

2) 3 000 kronor (sponsras av Medley).

3) 2 000 kronor (sponsras av Medley).

4) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
 
5) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.

6) Värdecheck från XXL på 1 500 kronor.
Herrar (5 km):
1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).
2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).
3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).
Damer (5 km):

1) 3 000 kronor (sponsras av Holmen).

2) 2 000 kronor (sponsras av Holmen).

3) 1 000 kronor (sponsras av Holmen).

 

OBS! Vinstpengarna betalas ut som träningsbidrag till den klubb som löparen representerar. För att pengarna ska betalas ut måste löparen vara ansluten till en friidrottsförening som är ansluten till sitt nationella friidrottsförbund. Detta gäller både 5 och 10 km samt både dam-och herrklasserna.

Bonus för rekordlöpning: Den löpare som slår banrekord i dam- eller herrklass på 10 km erhåller 2 500 kronor som också betalas ut som träningsbidrag till den klubb löparen representerar. Aktuella banrekord är: Yetsedaw Minale 29.37 (2016) och Yewbdar Gela 33.36 (2015). Bonus sponsras av KL Industri.


Torsten Sahlins Minnespris: Tillfaller de två snabbaste ungdomarna på 10 kilometer, som erhåller 2 000 kronor var. För att ha chans att vinna det här priset måste du vara född mellan åren 2000-2019.

 

Airportspurten - res hemifrån inte bortifrån. Atea Norrköpings stadslopps spurtpris, där det gäller att satsa allt de sista 100 meterna på både 5 km och 10 km för att ha en chans att vinna. Snabbaste dam och herre vinner 3 000 kronor var i presentkort från Turkietresor. Tvåan och trean vinner fina priser från Promotionhuset.airporttu

Maskeradklass (Bästa maskeraddräkt, en dam och en herre utses av en jury):

resa23

Tjejerna på NT:s Resecenter har tillsammans med Birka Cruises ordnat så att vinnarna av maskeradklassen får en välbehövlig kryssning i första pris.

Första pris dam: Presentkort från NT:s Resecenter.


Första pris herr: Presentkort från NT:s Resecenter.


Priserna är skänkta av NT:s Resecenter.

 

Ta däcket och vinn fyra nya vinterdäck med montering och förvaring!

Däck3

Janos Kobza, från Däck Team Ljura Gummi AB, är spänd på vilka två som greppar däcken och tar hem det fina priset. I år kommer det att finnas ett däck för varje kön.  Foto: Mikael Grip

Två bildäck, ett för en kvinnlig deltagare och ett för en manlig deltagare, kommer att placeras ut någonstans utmed banan. Den som tar med sig däcket hela vägen in i mål vinner fyra nya däck med montering. Vinnarna får också så kallad guldförvaring av de däcken som byts ut. Totalt värde på denna vinst är cirka 6 000-10 000 kronor.Utlottade priser (priser som lottas ut bland alla deltagare i Stadsloppet): 

Två deltagare (en man och en kvinna) vinner varsitt årskort på World Class, värda 6 500 kronor per kort. Årskorten gäller på World Class klubbarna i Norrköping City, Pronova, Åby, Vilbergen coh Söderköping. Styrketräning i gymmet ingår samt gruppträning som till exempel bodyPump, zumba, spinning, yoga, danspass och funktionell träning.

wc34

Helene Friberg och Erica Ly har med sig två årskort på World Class som två lyckliga vinnare kommer att få med sig hem den 21 augusti. Foto: Mikael Grip


Två deltagare (en man och en kvinna) vinner varsitt årskort på Freemovr, värde 4 500 kronor per årskort. Årskorten gäller för alla pass, gruppträningar och all egen träning.

freemovr

Märta Frid och Helena Bruhn välkomnar två deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp att träna gratis under ett helt år.

Squashcenter ser till att en deltagare vinner padelspel  för fyra pesoner samt introduktionsutbildning med instruktör. Du får även bjuda med 3 personer. Värde: 800 kronor. 

Camilla Blomquist på Squashcenter ger dig chansen att lära dig mer on padel. Foto: Peter Holgersson

 

Två halvårsprenumenationer på Norrköpings Tidningar. En till en dam och en till en herre. värde: 1 500 kronor/vinst.


Två deltagare, en man och en kvinna, vinner varsitt årskort till Dolphins alla hemmamatcher i Stadium Arena säsongen 2020/2021. Årskorten gäller herrlag, damlag och rullstolslaget. Varje årskort är värt cirka 2 500 kr.

dol

 

Två stora matkorgar från ICA Nära Strömmen lottas ut till en man och en kvinna. Värde: 500 kr per korg.


Två presentkort á 500 kronor på Colorama/Weydes Färghus. Ett till en kvinnlig deltagare och ett till en manlig.


En deltagare vinner två biljetter till Louis De Geer, Flygeln eller Värmekyrkan. Kanske vill du se Sanna Nielsen, Magnus Betnér eller Weeping Willows som kommer till Norrköping under hösten. Värde 650-800 kronor.

 

Som deltagare i stadsloppet har du chansen att vinna ett par X-kross runningkit by Sziols. Det handlar om speciella sportglasögon som är extremt bekväma och ger ett skönt ljus. Bågen och linsen är tillsammans designade för optimal ventilation. Ett runningkit lottas ut till en manlig deltagare och ett till en kvinnlig deltagare. Värde: 1 595 kronor/kit. 

Läs mer på www.x-kross.se 

 
En lycklig vinnare vinner en weekendbil från Söderbergs Personbilar och SEAT.

seat

Peter Gellett, försäljningschef på SEAT, Söderbergs personbilar kanske ger just dig en weekendbil från SEAT.


Dubbelrum (2 personer). Presentkort övernattning på Elite Grand Hotel i Norrköping eller Linköping. En vinst till en manlig deltagare och en vinst till en kvinnlig deltagare värde: Cirka 1 600 kronor/vinst. 

Stjärnkliniken masserar era ben innan och efter loppen. Vi lottar också ut två presentkort från Stjärnkliniken med massage 45 minuter till ett värde av 675 kr/presentkort. Ett går till en manlig deltagare och ett till en kvinna.


star45

Optiker Persson bidrar med två presentkort á 500 kr som lottas ut till en kvinna och en man. 


Två tiokort från Medley med valfri träning och simning. Ett till en kvinna och ett till en man. Värde 1 080 kronor/kort. 

 

Ett värdebevis där en manlig deltagare vinner två trerättersmiddagar på The Bishops Arms i Norrköping. Självklart ställer The Bishops Arms upp med ett lika smakfullt pris till en kvinnlig deltagare. Värde: Cirka 1 000 kronor/pris.


Två deltagare får gå till Lingonfabriken och äta deras populära brunch.


En manlig och kvinnlig deltagare vinner varsitt presentkort till 1,5 timmes bowling och plankstek på Vilbergen Bowling Center. 


Två deltagare vinner varsitt presentkort på Marikas Kafé.

 

LAGTÄVLINGEN:

I Atea Norrköpings Stadslopp finns det tre klasser i lagtävlingen. Dam, herr och mixed. 

 

Ett lyckligt lag kommer att vinna fem par löparskor från Salming av modellen Enroute 2 till ett totalt värde av 8 500 kronor. 

Salming 3


Vilket lag vinner fem par löparskor från Salming?


Ett lag får gå till Broadway Café & Kvarterskrog som har både lunch och kvällsservering. Gör som Eldkvarn - njut av den anrika atmosfären inomhus liksom ute på den somriga innergården. www.broadwaykonditori.se.

broad21

Jögga Lindström, en av ägarna till legendariska Broadway café och kvarterskrog tillsammans med Tjalves Frida Södermark.

Ett lag får gå till Villa Fridhem och mumsa i sig deras goda frukost. Värde 1 000 kr.What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail