0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

Atea Norrköpings Stadslopp 2020 inställt

2020-09-06

Tyvärr tvingas Tjalve IF Norrköping ställa in årets upplaga av Atea Norrköpings Stadslopp med tillhörande Lilla Lundbergsloppet. 

 

– Vi har gjort allt som står i vår makt och flyttat fram eventet från sommaren till hösten och hoppats att restriktionerna med 50 personer som max i folksamlingar skulle ändras, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Med mindre än en månad kvar till loppet den 3 oktober kan vi inte vänta längre, utan måste ställa in årets upplaga av eventet som varit en succé allt sedan starten 2012.

– Det känns självklart jättetråkigt, men är ingenting vi kan råda över. Nu får vi istället tillsammans med våra partners, deltagare och funktionärer ta sikte mot en riktig härlig motionsfest i augusti 2021, berättar Mikael Grip.  

Atea Norrköpings Stadslopp handlar om fem och tio kilometer samt en kilometer löparglädje i barnens eget Lilla Lundbergsloppet. 

– Eventet har i alla år lockat både elitlöpare och den breda motionsmassan. Deltagarantalet har legat mellan 1500 och 2500 personer.

LIlla Lundbergsloppet är helt gratis att delta i. När det gäller betalda anmälningsavgifter så flyttas de i första hand över till nästa års lopp.   

– Vill man ha sin anmälningsavgift tillbaka, så ordnar vi det också. Men vår önskan är att de flesta vill behålla sin startplats och då behöver man heller inte anmäla sig igen, förklarar Mikael Grip. 

Nu siktar vi på en riktig häftig comeback i augusti 2021.

Nyhetsarkiv