0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

OBS! Nytt datum för Atea Norrköpings Stadslopp - 3 oktober

2020-06-10

På grund av den pågående coronapandemin har tävlingsledningen för Atea Norrköpings Stadslopp beslutat att flytta eventet från 26 augusti till lördagen 3 oktober.

– Det blir mer och mer tydligt att 26 augusti inte kommer att fungera. Detta på grund av coronapandemin och den regel som finns att en folksamling max får bestå av 50 personer vid offentliga arrangemang. Hälsan går förstås alltid först, säger tävlingsledaren Mikael Grip, från arrangörsklubben Tjalve IF Norrköping.

De som redan har anmält sig behöver inte göra någonting, mer än att ändra i almanackan till 3 oktober. Man ska alltså inte anmäla sig igen.

– Förutom att vi byter datum kommer allting att vara som vanligt i både Atea Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet. Motionsglädjen kommer att stå i centrum för barn, ungdomar och vuxna, säger Mikael.

Datumet ändras och eventet flyttas fram, men det är också det enda som förändras. Tjalve IF Norrköping och alla samarbetspartner laddar för fullt för den nionde upplagan av Atea Norrköpings Stadslopp.

Se inbjudan för mer information:

Nyhetsarkiv