30

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Musik och Nöjen

Förutom själva den roliga och utmanande löpningen så kommer det att hända massor med festliga happenings utmed hela banan. Vår absoluta ambition är att göra varje Atea Norrköpings Stadslopp till ett av Sveriges festligaste lopp. 5 och 10 kilometer ger många sköna arrangemang utmed banan. Dels för att sporra löparna, men också för att ge en häftig inramning för publiken. Med tiden förändras innehållet för att vara spikat på bästa sätt tills onsdagen den 26 augusti.

 

0 km (start och mål): Kimazo sköter den peppande musiken när speakern Jessica Lindén inte håller låda vid starten på Olai kyrkogata vid Hötorget. Norrköpings Danscenter ser till att upploppet går som en dans.

Kim 4

 

 

2 km och 7 km: Partybandet "Alltid på Gång" ser till att det är fullt tryck i höjd med Ateas vätskestation.

på g

 

2,5 km och 7,5 km:  DJ Rune med direkt anknytning till Crescendo får du glädjen att höra när du svänger in i Strömsparken.

 

2,8 km och 7,8 km: Vid Holmentornet dunkar Tomas Holgersson på med peppande musik samtidigt som cheerleaders från Freemovr ger dig ännu mer energi in i Industrilandskapet.


3,1 km och 8,1 km: Rockkaraoke vid Skvallertorget. Tina Gatz ser till att den som själv vill kan peppa löparna. Där kommer hon att sjunga och dessutom förstås låta publiken vädra sina stämband. Det kommer att finnas tusentals låtar att välja bland.

 

Gatz 4


3,3 km och 8,3 km: Välljudande bilar från Bra ljud i Bil kommer att ge dig flygande fart vid Flygeln.

 

 

4,8 km och 9,8 km: Sånggruppen Dreamgirls ser till att du får en puff in på upploppet.

 


5 km och 10 km: Du springer i mål på 5 km, eller du varvar på 10 km och efter ytterligare 5 km springer du i mål. Här får du maxad peppmusik och hejarop från både speakern och den stora publiken.