0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Tack alla som gjorde nionde upplagan av Atea Norrköpings Stadslopp till en riktig motionsfest. Det var fantastiskt att se och uppleva all löparglädje på riktigt igen. Inte minst i Lilla Lundbergsloppet som slog deltagarrekord med över 500 anmälda barn. Spana gärna in de härliga bilderna på loppets Facebooksida. Vi ses i augusti 2022!

 

stad88

2021 års Atea Norrköpings Stadslopp, avgörs onsdag 25 augusti. Start och mål kommer att vara på Olai Kyrkogata, vid Hötorget. Huvudsträckan är 10 kilometer som springs 2x5 kilometer på en läcker varvbana. För de som vill springa eller gå 5 kilometer finns ett helt eget lopp. Gemensam start för 5 och 10 kilometer klockan 19.00. Barnen tar sig an Lilla Lundbergsloppet med första start 17.00.

Gå in under fliken anmälan och se vilken klass som passar just dig. 2021 kan du anmäla lag på både 5 och 10 kilometer. Klasserna är herr, dam och mixed. Samla ihop jobbarkompisar, grannar eller vilka du vill och anmäl ett lag till årets festligaste race. Att anmäla lag blir billigare än att anmäla sig individuellt.

Prisbordet är också i en klass för sig. Med penningpriser till elitlöparna och ett stort prisbord där alla har chans att vinna något fint och hälsosamt bara av att delta i Atea Norrköpings Stadslopp. Alla deltagare får produkter från MAXI ICA Stormarknad i Norrköping efter målgång och en vattenflaska från Finspångs Brunnsborrning fylld med deras egenborrade vatten. Alla som springer, joggar eller går i mål oavsett klass eller distans belönas med en läcker medalj sponsrad av ERA Bråvikens Mäklarbyrå.

ifk 65

Se också de olika tävlingarna i tävlingen. Kanske blir det du som vinner en ny uppsättning vinterdäck eller får köra ett kundvagnsrace och plocka i så många varor du kan på en given tid.  Allt är möjligt i Atea Norrköpings Stadslopp!

Varmt välkomna och se mycket mer information under inbjudan! Nu ser vi till att få Norrköping på fötter!

 

stad91

Spring i benen i barnens och ungdomarnas eget Lilla Lundbergslopp! 

Lilla Lundbergsloppet

Alla som går, joggar eller springer i mål oavsett klass eller distans får en läcker medalj runt halsen.

Stadsloppet 4

Ta chansen och upplev vinnarkänslan i Atea Norrköpings Stadslopp. Loppet där alla är vinnare!

stads33

En fartfylld adrenalinkick på Norrköpings gator utlovas. Välj mellan 5 och 10 km.

lopp34

Kom i form till Atea Norrköpings Stadslopp - Träningsprogram för alla

Kom i form till Atea Norrköpings Stadslopp med träningsproffset Magnus Hagström. Magnus jobbar med träning i olika former. I sitt yrke har han specialiserat sig på konditionsträning och funktionell träning med mottot: Alla kan träna! Vilket ni också märker via länken där träningsprogrammen är utformade för att passa alla från nybörjare till den mer vane löparen.

Lycka Till!

Ta del av träningsprogrammen