90

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyheter

Livemusik på Brödernas Kafé

2018-08-10

Brödernas Kafé med ägarna Robert och Martin Togan i spetsen har varit med på många Atea Norrköpings Stadslopp. Både som en aktör som bjuder på sig själv och även som deltagare i eventet.

BröderBröderna Robert och Martin Togan ser fram mot Atea Norrköpings Stadslopp 15 augusti.

– Jag tror det är fjärde gången vi är med och springer. Det blir ett Team Brödernas Kafé även i år, säger Robert med ett leende.

Brödernas Kafé är den naturliga mötesplatsen mellan Spiralenhusen, där du som gäst kan njuta av en fika eller lunch i en lugn och trivsam miljö. Eller varför inte ta en rast med ett glas öl eller vin.

– Vi är två Norrköpingskillar med hjärtat här i staden. När det händer något så pass roligt som ett stadslopp nästan utanför vår dörr, då vill vi ge något tillbaka, förklarar Robert.

ringKristian Ring kör live från Brödernas Kafés containertak med början strax efter 20.00 på onsdag.

Från och med klockan 15 erbjuds gratis ansiktsmålning för alla barn på Brödernas Kafé. Lite senare på kvällen, cirka 20.00, intar trubaduren och glädjespridaren Kristian Ring, scenen på det numera klassiska containertaket.

– Hoppas många vill komma till oss och softa efter loppen, lyssna på musiken och bara ha det bra, berättar Robert Togan.

 

Nyhetsarkiv