0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyhetsarkiv

« Äldre inlägg

Viktigt att veta

Några viktiga tider att hålla reda på.

ja4

Det går fortfarande bra att efteranmäla sig. Det sker vid nummerlappsutdelningen, i närheten av "Kupolen" i tävlingscentrum mellan Spiralenhusen. Efteranmälan öppnar 15.00.

Först är det dags för premiären av Lilla Lundbergsloppet. Distansen är en kilometer och springs bland annat genom Lindens köpcentrum.

Uppvärmning från scenen vid Hötorget för alla barnklasser 16.45.

Lilla Lundbergsloppets (1 km) klasser och starttider:

Start 17.00:Pojkar födda 2007-2008, Flickor födda 2007-2008 (gul nummerlapp).

Start 17.10:Pojkar födda 2009-2010, Flickor födda 2009-2010 (grön nummerlapp).

Start 17.20:Pojkar födda 2011-2012, Flickor födda 2011-2012 (blå nummerlapp).

Start 17.30:Pojkar födda 2013 och senare, Flickor födda 2013 och senare (röd nummerlapp).

5 km (alla klasser):

Uppvärmning: 18.15. Start: 18.30.

10 km (alla klasser):

Uppvärmning 19.30. Start: 19.45.

Mer information finns under fliken inbjudan på loppets hemsida.

OBS! Gratis bilparkering på Spiralenparkeringen.

Från och med klockan 15.00 är det också full fart i tävlingscentrum mellan Spiralenhusen där många företag visar upp sina verksamheter och bjuder på ett och annat smått och gott. Bland mycket annat, bjuder Brödernas Kafé alla barn på gratis glass, samt allsång med populära Lotta Källström. I IFK Norrköpings tält kommer det finnas A-lagspelare som gärna skriver autografer. 

Årets medalj

Alla som går, joggar eller springer i mål får förstås en snygg medalj runt halsen direkt efter målgång.

medalj 1

Så här ser årets medalj ut, som sponsras av Norrköpings kommun. Alla som går, joggar eller springer i mål får medaljen runt halsen av våra välkomnande funktionärer. Detta gäller alltså alla barn i Lilla Lundbergsloppet, 5 kilometer samt 10 kilometer och alla klasser.

 

Gratis benmassage från Stjärnkliniken

Stjärnkliniken masserar dina ben före och efter du har deltagit i Atea Norrköpings Stadslopp.

massage4

Stjärnkliniken ställer upp med gratis benmassage både innan och efter att du har deltagit i Atea Norrköpings Stadslopp. Deras tält och massagebänkar hittar du på högersidan i tävlingscentrum mellan Spiralenhusen om du går in från Olai Kyrkogata.

Till Stjärnklinikens hemsida:

Nummerlappsutdelning

 Så här hämtar du ditt  nummerlappskuvert.

 xxl 5

Mattias Åberg, varuhuschef på XXL i Norrköping, välkomnar alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp att hämta sina nummerlapsskuvert hos XXL. Har du till exempel tänkt köpa nya löparskor får du som deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp 15 procent rabatt på ordinarie pris.

Nummerlappar hämtas i XXL:s butik på Ingelstaområdet måndag 19 augusti och tisdag 20 augusti mellan klockan 12 och 18. Alla som hämtar sin nummerlapp får en rabattkupong med 15 procent rabatt på ett köp (gäller inte redan prissänkta varor).

De nummerlappar som inte hämtas ut hos XXL delas ut vid start- och målområdet mellan Spiralenhusen från och med klockan 15.00 den 21 augusti. Vid nummerlappsutdelningen på XXL och vid start-och målområdet går det bra att anmäla sig och betala anmälningsavgiften på plats (swish).

Partaj ordnar helium

 

För att en av årets nyheter, farthållarna på tio kilometer, ska bli riktigt bra så behövs det helium. Något som Partaj i Norrköping bidrar med.

Partaj

Leif Sandberg utanför Partaj som han drivit i 25 år.

– Självklart. Stadsloppet låter som en häftig grej. Med helium i ballongerna så blir det mycket bättre än bara luft, säger Leif Sandberg, ägare till Partaj som i år firar 25-årsjubileum.

Ett jubileum som firas med att ta nya tag mot framtiden. Butiken på Finspångsvägen 63 ska bli större.

– Snart ska ena väggen slås ut och vi ska utöka butiksytan. Vi går från 150 kvadratmeter till 318 kvadratmeter. Det blir mer partyprylar, mer ballonger. Ballondekorationer och ballongpelare ligger i tiden och är något vi kommer satsa mer på, förklarar Leif.

Partaj 2

Webshopen (partajtema.se) är också något som hela tiden utvecklas.

– Ja, det fungerar jättebra och är hela tiden något som växer, säger Leif.

Till Partajtemas hemsida:

Så efteranmäler du dig till Atea Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet

Ordnarie anmälan är nu stängd. Men fortfarande finns chansen att delta i Atea Norrköpings Stadslopp och Lilla Lundbergsloppet 21 augusti.

gh

Måndagen 19 augusti och tisdagen 20 augusti mellan klockan 12-18 kan du efteranmäla dig vid nummerlappsutdelningen på XXL i Norrköping.

Onsdagen 21 augusti kan du efteranmäla dig i tävlingscentrum mellan Spiralenhusen från och med klockan 15.00.

Efteranmälan 10 km: 420 kronor (lag med 5 personer kostar 1 680 kr (en gratis).

Efteranmälan 5 km: 320 kronor. (lag med 5 personer kostar 1 280 kr (en gratis).

Gåklass: 100 kr.

Maskeradklass: 150 kr.

Lilla Lundbergsloppet med alla barnklasser: 0 kr.

Vinn årskort till Dolphins alla hemmamatcher

Det välfyllda prisbordet fortsätter att växa in i det sista. Nu har du som deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp chansen att se Dolphins alla elitlag helt gratis under säsongen 2019/2020.

dolp3

Det senaste tillskottet på prisbordet handlar om att två lyckliga vinnare (en dam och en herre) i Atea Norrköpings Stadslopp oavsett hastighet i loppen (utlottning sker både på 5 och 10 km) vinner varsitt årskort till Dolphins alla hemmamatcher i Stadium Arena säsongen 2019/2020. Årskorten gäller alla elitlag, det vill säga herr, dam och rull. På prisutdelningen på scenen, vid Hötorget, efter 10-kilometersloppet kommer de två vinnarna presenteras och två spelare från Dolphins A-lag kommer att räcka över årskorten. 

Se hela prisbordet:

Dolphins hemsida:


 

Ängens Blommor fixar segerkransar och blommor

Självklart har Atea Norrköpings Stadslopp segerkransar till vinnarna på både 5 och 10 kilometer. I år är det Ängens Blommor i Söderköping som ordnar både segerkransar och vackra blomsterbuketter.

blom65

Linda Borgh, Linda Andersson, Cornelia Flyxén och Malin Wastesson med hunden Ester på Ängens Blommor.

Vilka fyra elitlöpare som ska få segerkransarna på upploppet är alltid spännande. Kranskullan och kranskallen står spänt och väntar i närheten av målet. Ängens Blommor i Söderköping ser till att fyra snygga segerkransar står redo den 21 augusti.

Även de sex första i dam-och herrklassen på tio kilometer, samt de tre första i dam-och herrklassen på fem kilometer får varsin blomsterbukett när de ska prisas från scenen.

Ängens Blommor:

Farthållare på 10 km

 

För första gången erbjuder Atea Norrköpings Stadslopp farthållare på 10 kilometer.

 

ballong

På tiderna 40, 45, 50, 55 och 60 minuter kommer det att finnas två farthållare med varsin stor ballong där den aktuella måltiden står. Så det är bara att ta rygg på lämplig farthållare och nå din drömtid.

Detta är möjligt via ett samarbete med Östgöta Mobilkranar och Finspångs AIK som bidrar med löpare.

– Det nappade jag på direkt. Det är viktigt att hålla tiden, det är något vi alltid prioriterar på Östgöta Mobilkranar, framhåller företagets vd Victor Gil.

Ditt namn på nummerlappen

Att ha förnamnet på nummerlappen kan vara bra när publiken ska heja fram dig på Norrköpings gator. Anmäler du dig innan den 13 augusti så får du ditt förnamn på nummerlappen.

namn 65

Alla som anmäler sig innan den 13 augusti får sitt förnamn på nummerlappen. Detta gäller alla klasser. Detta är alltså inte möjligt vid efteranmälan.

« Äldre inlägg