0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Nyhetsarkiv

« Äldre inlägg

Har du ett pris att hämta?

Har du ett pris att hämta gör så här.

pris78


Alla fina priser hämtades inte ut vid prisutdelningen på scenen. Kolla under fliken prisbordet om ni har vunnit något. Ta i sådana fall kontakt med mikael.grip@nt.se eller på 0703733117. Priser som inte hämtats ut innan den 30 september tillfaller arrangören.


Till prisbordet:


Se det grymma bildspelet

Se Josefine Loftenius och Peter Holgerssons grymma bilder från Atea Norrköpings Stadslopp 2018.


bild 67


Bildspel Atea Norrköpings Stadslopp 2018:Så gick det i toppstriden på herrsidan

Så gick det i toppstriden på 5 och 10 kilometer i Atea Norrköpings Stadslopp.

topp 6

Läs vad löparsajten Springlfa.se skrev:

Så gick det i toppstriden på damsidan

Så gick det i toppstriden på 5 och 10 kilometer i Atea Norrköpings Stadslopp.

topp 3

Läs vad löparsajten Springlfa.se skrev.

Nummerlappsutdelning

 Så här hämtar du ditt  nummerlappskuvert.

 xxl 5

Mattias Åberg, varuhuschef på XXL i Norrköping, välkomnar alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp att hämta sina nummerlapsskuvert hos XXL. Har du till exempel tänkt köpa nya löparskor får du som deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp 25 procent rabatt på ordinarie pris.

Nummerlappar hämtas i XXL:s butik på Ingelstaområdet måndag 13 augusti och tisdag 14 augusti mellan klockan 12 och 18. Alla som hämtar sin nummerlapp och visar upp sin nummerlapp i kassan får 25 procent rabatt på ett köp (gäller inte redan prissänkta varor).

De nummerlappar som inte hämtas ut hos XXL delas ut vid start- och målområdet mellan Spiralenhusen från och med klockan 15.00 den 15 augusti. Vid nummerlappsutdelningen på XXL och vid start-och målområdet går det bra att anmäla sig och betala anmälningsavgiften på plats (kontant eller Swish).

Livemusik på Brödernas Kafé

Brödernas Kafé med ägarna Robert och Martin Togan i spetsen har varit med på många Atea Norrköpings Stadslopp. Både som en aktör som bjuder på sig själv och även som deltagare i eventet.

BröderBröderna Robert och Martin Togan ser fram mot Atea Norrköpings Stadslopp 15 augusti.

– Jag tror det är fjärde gången vi är med och springer. Det blir ett Team Brödernas Kafé även i år, säger Robert med ett leende.

Brödernas Kafé är den naturliga mötesplatsen mellan Spiralenhusen, där du som gäst kan njuta av en fika eller lunch i en lugn och trivsam miljö. Eller varför inte ta en rast med ett glas öl eller vin.

– Vi är två Norrköpingskillar med hjärtat här i staden. När det händer något så pass roligt som ett stadslopp nästan utanför vår dörr, då vill vi ge något tillbaka, förklarar Robert.

ringKristian Ring kör live från Brödernas Kafés containertak med början strax efter 20.00 på onsdag.

Från och med klockan 15 erbjuds gratis ansiktsmålning för alla barn på Brödernas Kafé. Lite senare på kvällen, cirka 20.00, intar trubaduren och glädjespridaren Kristian Ring, scenen på det numera klassiska containertaket.

– Hoppas många vill komma till oss och softa efter loppen, lyssna på musiken och bara ha det bra, berättar Robert Togan.

 

Åldersklasser

Även i år erbjuder Atea Norrköpings Stadslopp åldersklasser, så du kan jämföra din tid med jämnåriga.

Stadsloppet 56

Med tiden 20.04 var Patrik Landström, IK Nocout.se, snabbast av alla i H 40 på fem kilometer i förra årets Atea Norrköpings Stadslopp. Totalt sett slutade han på 27:e plats.

Klasserna är indelade i femårsspann (40-44, 45-49 osv). Är du tilll exempel 42 år så får du förutom ett resultat i den ordinarie resultatlistan, även ett resultat i H 40 eller D 40. Detta gäller både 5 km och 10 km.

Här kan du se tiderna från förra året:

Alla deltagare får en buff från Atea

Alla deltagare i Atea Norrköpings Stadslopp får en snygg och praktisk buff.

Mig 3

I nummerlappskuvertet kommer det att finnas en snygg och praktisk buff från eventets titelsponsor Atea. Nummerlappskuvertet hämtas hos XXL måndagen den 13 augusti och 14 augusti mellan klockan 12-18. XXL kommer också att ge 25 procent i rabatt på ett köp för de som hämtar sin nummerlapp där (OBS! Gäller inte reavaror). Nummerlappskuvertet kan också hämtas ut på tävlingsdagen den 15 augusti i tävlingscentrum mellan Spiralen och Spiralen från och med klockan 15.00.

Sammanfattningsvis får du som är med i Atea Norrköpings Stadslopp: Medalj, energipåse från ICA Maxi Norrköping, vattenflaska med jordens bästa dryck från Finspångs Brunnsborrning, två matchbiljetter var till allsvenska mötet mellan IFK Norrköping-IFK Göteborg den 27 augusti på Östgötaporten, en fartfylld motionsupplevelse med mycket musik utmed banan, chans att vinna något fräckt från det stora prisbordet och alltså en buff från Atea.

Bro´s Irish spelar på Atea Norrköpings Stadslopp

Atea Norrköpings Stadslopp består som vanligt av mycket musik utmed banan. Idag presenterar vi Bro´s Irish som kommer att spela och sjunga i direkt anslutning till Ateas vätskestation vid Strömmen.

Bros 2

Niklas Söder, Kenneth Höglind och Magnus Eneqvist kommer att spela irländsk folkmusik så det står härliga till vid Ateas vätskestation.

Bro´s Irish består av bröderna Magnus Eneqvist och Niklas Söder samt Kenneth Höglind på fiol.

 – Vi körde igång för åtta år sedan mest på skoj och sedan utvecklades det ganska snart och blev mer och mer populärt. Efter fem år tyckte vi att vi ville ha en fiol i bandet och Kenneth kom med, berättar Magnus.

 Bandet har cirka 150 spelningar i bagaget.

 – Det är allt från privata fester till olika uteställen, pubar och restauranger. Saliga Munken hade vi en riktigt bra spelning på för ett tag sedan. Vi brukar också spela på Midnattsloppet i Stockholm, det brukar vara en riktigt bra stämning.

 Nu är det alltså dags för premiär på Atea Norrköpings Stadslopp. Bro´s Irish kommer att ha sin spelplats vid Ateas vätskestation vid ungefär två kilometers löpning på femkilometersloppet. På tiokilometersloppet får deltagarna chansen att lyssna på irländsk musik två gånger, dels vid två kilometer men också vid sju kilometer eftersom loppet springs två gånger på samma varv.

 – Det ser vi fram emot. Det ska bli riktigt roligt, konstaterar Magnus Eneqvist.

Till Bro´s Irish hemsida:

Till Bro´s Irish Facebooksida:

Bros 4

 

Full fart i Lilla ICA-Strömmen-Loppet!

Det är mycket som händer i Lilla ICA Strömmen-Loppet.

Missa inte barnens- och ungdomarnas eget race. 1,2 kilometer i centrum med start och mål på samma ställe som de stora loppen. Alla som deltar i Lilla ICA Strömmen-Loppet får godis och dryck från ICA Nära Strömmen efter loppet. Självklart får alla medalj och två matchbiljetter var till allsvenska mötet mellan IFK Norrköping och IFK Göteborg på Östgötaporten den 27 augusti. Alla unga löpare får också en snygg vattenflaska från Finspångs Brunnsborrning och en buff från Atea.

Gh

De tre första i varje klass får kliva upp på prispallen på scenen och får entrébiljetter från Kolmårdens Djurpark och en blomma från Edqvists i Finspång. Det kommer också att dyka upp en och annan överraskning som man bara kommer att märka och ha chans att få om man är med i loppet.

Mer information Lilla ICA Strömmen-Loppet:

Till anmälan Lilla ICA Strömmen-Loppet:

 

« Äldre inlägg