0

dagar kvar

Glöm inte bort att anmäla dig »

Vilken löparfest det blev i ett fantastiskt löparväder! Tack alla deltagare, funktionärer och samarbetspartners för ett härligt event!

Vi ses igen augusti 2019!

Resultat Atea Norrköpings Stadslopp 2018:

Bildspel Atea Norrköpings Stadslopp 2018:

2019 års Atea Norrköpings Stadslopp, avgörs onsdagen den 21 augusti. Start och mål kommer att vara på Olai Kyrkogata. Huvudsträckan är 10 kilometer som springs 2x5 kilometer på en läcker varvbana. För de som vill springa eller gå 5 kilometer finns ett helt eget lopp. Barnen tar sig an Lilla ICA Strömmen-loppet.

Gå in under fliken anmälan och se vilken klass som passar just dig. 2019 kan du anmäla lag på både 5 och 10 kilometer. Klasserna är herr, dam och mixed. Samla ihop jobbarkompisar, grannar eller vilka du vill och anmäl ett lag till årets festligaste race. Att anmäla lag blir billigare än att anmäla sig individuellt.

Prisbordet är också i en klass för sig. Med penningpriser till elitlöparna och ett stort prisbord där alla har chans att vinna något fint och hälsosamt bara av att delta i Atea Norrköpings Stadslopp. Alla deltagare får en välmatad goodiebag från MAXI ICA Stormarknad i Norrköping. Alla som springer, joggar eller går i mål oavsett klass eller distans belönas med en läcker medalj.

ifk 65

Se också de olika tävlingarna i tävlingen. Kanske blir det du som vinner en flygresa eller en ny uppsättning vinterdäck. Alla som deltar i något av loppen får två matchbiljetter var till ett allsvenskt möte med IFK Norrköping på Östgötaporten. Allt är möjligt i Atea Norrköpings Stadslopp!

Varmt välkomna och se mycket mer information under inbjudan! Nu ser vi till att få Norrköping på fötter!

  Logga 34

Stads 45

Spring i benen i barnens och ungdomarnas eget Lilla ICA Strömmen-loppet! Godis och dryck från ICA Nära Strömmen till alla som kutar i mål.

barn5

Alla som går, joggar eller springer i mål oavsett klass eller distans får en läcker medalj runt halsen.

Stadsloppet 4

Ta chansen och upplev vinnarkänslan i Atea Norrköpings Stadslopp. Loppet där alla är vinnare!

stads33

En fartfylld adrenalinkick på Norrköpings gator utlovas. Välj mellan 5 och 10 km.

lopp34

Kom i form till Atea Norrköpings Stadslopp - Träningsprogram för alla

Kom i form till Atea Norrköpings Stadslopp med träningsproffset Magnus Hagström. Magnus jobbar med träning i olika former. I sitt yrke har han specialiserat sig på konditionsträning och funktionell träning med mottot: Alla kan träna! Vilket ni också märker via länken där träningsprogrammen är utformade för att passa alla från nybörjare till den mer vane löparen.

Lycka Till!

Ta del av träningsprogrammen